27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da ‘Aşk Ve Sadakat’ Köprüsü Açıldı…

Adana’da ‘Aşk Ve Sadakat’ Köprüsü Açıldı…

Türkiye’nin ilk ve tek sokak karnavalı olan Portakal Çiçeği Karnavalı’nın merkezini oluşturan Adana’nın Ziyapaşa Bulvarı’nda ‘Aşk ve Sadakat’ köprüsü açıldı.
Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği’nin projesi olarak Adana Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Atatürk Parkı’nda inşa edilen süs havuzu üzerine kurulan ve Aşk ve Sadakat Köprüsü olarak adlandırılan köprüye ilk kilitleri karnavala katılan konuklar takıp, anahtarlarını süs havuzuna attı.
Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği Başkanı Naci Sezgek, Almanya, Rusya, Çin, İtalya ve Fransa’da turistlerin en çok rağbet ettiği ziyaret duraklarından olan aşk ve sadakat köprülerinin benzerini Adana’ya kazandırmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.
Açılışı Başkan Sezgek, dernek yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar birlikte pasta keserek yaptı. Açılışda Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği dövizi taşıyan kostümlü kızlar yer aldı. Bazı vatandaşlar köprüde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir