3 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Gerçekleşti……

Adana’da Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Gerçekleşti……

İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen ve Adana genelinde yürütülen çalışmaların detaylarıyla ele alınarak yapılması gereken faaliyetlere yönelik değerlendirmelerin yapıldığı toplantıya Vali Köşger’in yanı sıra 6. Kolordu Komutan Yardımcısı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ozan Nas, Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Gürkan Kantaroğlu ile ilgili yetkililer katıldı.

Toplantının sonunda bir açıklama yapan Vali Köşger, Adana’nın mevcut güven ve huzur ortamını bozmaya yönelik hiçbir faaliyete izin verilmeyeceğini söyledi.

Her açıdan gelişmiş bir kent olabilmenin başlıca unsurunun güvenlik olduğunu söyleyen Vali Köşger, “Güvenli bir kent, vatandaşlarımızın huzur içinde yaşayabilmesi için temel bir gerekliliktir. Bu doğrultuda, bizler kentimizin asayiş ve güvenliğini sağlamak adına sorumlu kurumlarımızla gerekli koordinasyonu sağlayarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalar, Adana’mız genelinde olası suçları önlemek ve hızlı müdahale imkanı sağlamak adına aktif bir rol oynamaktadır.” dedi.

Huzur ve güvenliğin ancak iş birliği ile sağlanabileceğini dile getiren Vali Köşger; “Asayiş birlikte elde edilen bir başarıdır. Bu yüzden de kentimizin asayişini sağlayabilmemiz noktasında hemşehrilerimizin desteği büyük önem arz ediyor. Vatandaşlarımızdan mahallelerinde, yaşadıkları yerlerde gördükleri şahit oldukları herhangi bir olumsuzluğu 112’ye ihbarda bulunmalarını özellikle istirham ediyoruz. Hemşehrilerimizin sağduyusu ve desteğiyle daha güvenli bir Adana’yı hep birlikte inşa edeceğimize yürekten inanıyorum.” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir