2 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da “13. Tarım Orman İnsan Fotoğraf Sergisi” başladı…

Adana’da “13. Tarım Orman İnsan Fotoğraf Sergisi” başladı…

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Adana Valiliği, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleşen “13. Tarım Orman İnsan Fotoğraf Sergisi” açılışı yapılarak başladı.

2 gün sürecek olan sergi, Adana İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Mehmet Karabay ve Esas 01 Burda AVM Müdürü Uğur Ertan tarafından açıldı.

 

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2009 yılından bu yana ülke genelinde düzenlenen Tarım Orman İnsan Fotoğraf Sergisi etkinliği herhangi bir sorun çıkmadığı sürece her yıl gerçekleşiyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından bu yıl 13.’sü düzenlenen ve tarıma ilgiyi artırmak, toprağın, tarımın önemini vurgulamak, sosyal ve bireysel duyarlılığı geliştirmek amacıyla tüm Türkiye genelinde farklı kategorilerde düzenlediği fotoğraf sergisinin Adana’daki açılışı yapıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen 13. Tarım Orman İnsan Fotoğraf Sergisi’nde dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan eserler Adana halkının beğenisine sunuldu. Bugün başlayan ve 31 Ocak tarihinde de devam edecek olan sergiyi görmek isteyen herkes katılım sağlayabiliyor.

 

Sergide bulunan çok sayıda eserin içerisinde Adana’dan; Ragıp Sarı’nın 2022 yılında çektiği “Mandalina Bahçesi” eseri, Songül Geyik’in 2022 yılında çektiği “Emek” eseri, Gülbeyaz Gencer’in 2023 yılında çektiği “Sürü” eseri ve Ekrem Şahin’in 2022 yılında çektiği “Göldeki Balıkçı” eseri de yer aldı.

Yarışmada dereceye giren fotoğrafların yer aldığı “Tarım Orman İnsan” sergisi, Adana’da Esas 01 Burda AVM’de açıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir