19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana ve Mersin’de Cumhuriyet’in 100. Yıl Konseri Rüzgarı!

Adana ve Mersin’de Cumhuriyet’in 100. Yıl Konseri Rüzgarı!

MDOB’dan yapılan açıklamada, bu özel etkinliklerin Mersin Valiliği himayelerinde, il müdürlükleri ve Akdeniz Bölge Garnizon Komutanlığı işbirliğiyle gerçekleştirileceği belirtildi. Konserler, hem Adana hem de Mersin’deki dinleyiciler için eşsiz bir müzik ziyafeti olacağa benziyor.

Adana’daki konser, 27 Ekim Cuma günü saat 20.00’da Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenirken, Mersin’deki etkinlik 29 Ekim Pazar günü Cumhuriyet Meydanı’nda saat 20.00’de gerçekleştirilecek.

Konserlerde orkestra şefliğini Rustam Rahmedov’un, koro şefliğini Anıl Aydın’ın üstleneceği belirtildi. Etkinliklerde 90 kişilik orkestra ve 55 kişilik koronun Cumhuriyet’in anlam ve önemini yansıtan seçkin müzik ve marşları seslendireceği duyuruldu.

Bu tür etkinlikler, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılını coşkuyla kutlama niyetinde olan vatandaşlar için büyük bir öneme sahip. Müzikseverlerin bu özel konserleri kaçırmamaları tavsiye ediliyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir