Kutlama programı, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Petrol Ofisi İlkokulu, bu etkinlikte de eğitimdeki başarısını bir kez daha gözler önüne serdiAdana Petrol Ofisi İlkokulu’ndan "Ata"ya Sevgi Seli  

Bağımsızlık Ateşi Sönmeyecek

Büyük önder Gazi Mustafa Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışının 104’üncü yılında, tüm yurtta olduğu gibi Adana Petrol Ofisi İlkokulu’nda da 19 Mayıs coşkusu yaşandı. Programda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yaktığı bağımsızlık ateşinin 104.yılını kutlamak için bir araya gelindiği ifade edilirken, gençlerin görevinin ise bıkmadan usanmadan çalışmak olduğu dile getirildi.

 

Dans Gösterileri Alkış Aldı

Konuşmanın ardından sahne gösterileri yapıldı. Dans etkinliği, oyun parkurları, folklor gösterileri ve yöresel dans ile devam eden programda, öğrenciler gönüllerince eğlendi. Öğrencilerin yapmış olduğu dans gösterileri törene katılan velilerden de büyük alkış aldı.

 

Velilerden Öğrencilere Tam Not

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Adana Petrol Ofisi İlkokulu’nda yapılan gösteriler velilerden de tam not aldı. Öğretmenleri tebrik eden veliler, “Öğrencilerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz. Aydınlık yarınlar için başarılı öğrenciler yetiştiren öğretmenlerimizin bu etkinliği bizi çok duygulandırdı. Çocuklarımızı cıvıl cıvıl görmek yaşama sevincimizi artırdı. Petrol Ofisi İlkokulu’nun tüm yöneticilerine ve öğretmenlerine gösterdikleri bu gayretlerden dolayı teşekkür ediyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundular.