Bugün Ceyhan’a giden Bulut, Ceyhan Belediye Başkan adayımız Kadir Aydar’la otobüsten halkı selamlayıp, yerel seçimler için destek istedi.
Ceyhan Belediye Başkan adayımız Kadir Aydar, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e muhteşem bir karşılama hazırladıklarını söyledi. Aydar, “Ceyhanlılar Genel Başkanımız Özgür Özel’i bağrına basacak” dedi.
CHP İl Başkanlığı tarafından hazırlanan programa göre, Genel Başkan Özgür Özel, uçakla Adana’ya inecek ve Ceyhan’a hareket ederek. CHP Lideri Özel saat 12.30’da Kent Meydanındaki mitingde konuşacak ardından saat 14.30’da Sucuzade Mahallesindeki Kent Meydanında halka hitap edecek.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çukurova İlçesindeki ASKİ Spor Salonunda “Proje Lansmanı ve aday tanıtımına katılarak, burada bir konuşma gerçekleştirecek.
CHP Lideri Özel’in, Adana’daki son programı Yüreğir İlçesinde olacak. Yavuzlar Mahallesinde Aksantaş TOKİ konutlarındaki iftar programına katılacak olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel programını tamamladıktan sonra Adana’dan ayrılacak.