19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / “Adana Kentinin Zemin Özelliği ve Depremselliği”

“Adana Kentinin Zemin Özelliği ve Depremselliği”

Adana’da “Adana Kentinin Zemin Özelliği ve Depremselliği” konulu söyleşi gerçekleşecek. Bugün kadar birçok etkinliğe, söyleşiye ve projeye imza atmış olan Çukurova Sanat Girişimi (ÇGS) tarafından gerçekleştirilecek.

Özellikle 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli ve sonrasında meydana gelen depremler sonrasında bilinçlendirme amacıyla çok sayıda bu tür etkinlikler yapıldı. Bir örneğini daha göreceğimiz bu söyleşi etkinliğinde konuşmacı olarak Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sedat Türkmen yer alacak.

Jeoloji Mühendisliği, Uygulamalı Jeoloji, Mühendislik Jeolojisi (Temel, Deprem, Baraj, Gölet), Mühendislik ve Teknoloji gibi alanlarda araştırmalar gerçekleştiren ve bu alanlarla ilgili önemli bilgiler ortaya koyan Prof. Dr. Türkmen, konu hakkında bilgilendirmelerde bulunacak.

12 Şubat Pazartesi saat 18.00’de Yazarlarevi’nde yapılacak. Söyleşi, aynı zamanda CSG’nin YouTube sayfasında canlı olarak yayınlanacak.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir