19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana Jandarma Komutanlığı’ndan anlamlı farkındalık…

Adana Jandarma Komutanlığı’ndan anlamlı farkındalık…

 Adana İl Jandarma Komutanlığı, toplumun her kesimine yönelik önemli bir farkındalık ve eğitim kampanyasını başlattı. Aile İçi Şiddet ve Çocuk Suçları ile Mücadele Kısım Amirliği tarafından düzenlenen bu faaliyet, “Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddet” konularında vatandaşlara bilgi vermek amacıyla gerçekleştirildi.

Eğitim ve bilgilendirme faaliyetleri, yol kontrol noktalarında ve iş yerlerinde yapıldı. Bu etkinliklerde, kadın ve erkek vatandaşlara, aile içi şiddetle mücadele konusunda bilinçlendirme yapıldı ve “KADES” (Kadın Destek Uygulaması) hakkında detaylı bilgiler verildi.

 

KADES, kadınların acil durumlarda hızlıca yardım alabilmeleri için tasarlanmış bir mobil uygulamadır ve bu uygulamanın kullanımı konusunda vatandaşların bilinçlendirilmesi, Adana Jandarma Komutanlığı’nın bu alanda yürüttüğü çalışmaların bir parçası olarak önem taşıyor.

Bu eğitim ve bilgilendirme faaliyeti, Adana İl Jandarma Komutanlığı’nın aile içi şiddet ve çocuk suçlarına karşı mücadelesindeki kararlılığını gösteriyor ve toplumun her kesimine bu konuda farkındalık yaratmayı amaçlıyor.


Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir