28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana, Haluk Levent ve Rus Kızılordu korosu ile renklenecek…

Adana, Haluk Levent ve Rus Kızılordu korosu ile renklenecek…

1-4 Ekim tarihleri arasında Adana Türkiye Gastronomi Yeme İçme ve Eğlence İşletmecileri Derneği (TURİDER) tarafından ilki düzenlenecek Akdeniz Gençlik Festivali’nin heyecanı başladı. Çok sayıda ünlü şarkıcının konseriyle renklenecek olan 1’inci Akdeniz Gençlik Festivali’nde dans workshopları, ödüllü yarışmalar, kamp organizasyonları ve spor turnuvaları gibi etkinlikler de yer alacak. 4 Ekim’de Adana’nın bağrından kopmuş sanatçı Haluk Levent, Rus Kızılordu Korosu ile konser verecek. Festival kapsamında Ceza, Mor ve Ötesi, Can Bonomo, Ceylan Ertem, Gripin, Patron, Khontkar, Can Gox, Necati ve Saykolar, Mary Jane, Hayko Cepkin, Melek Mosso, Emir Can İğrek, Contra ve Köfn, birbirinden değerli eserleri Adanalılar için seslendirecek.

1-2-3-4 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan festival için Adana halkını ve tüm belediyeleri dayanışmaya çağıran, sosyal sorumluluk duygusuyla hareket ettikleri projenin Adana halkı ile anlam kazanacağını belirten Adana TURİDER Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Özkan, “16 ulusal, 3 yerel sanatçımızı ağırlayacağımız festivalle, Adana halkı müziğe doyacak. Festival kapsamında tırmanış duvarından, masa tenisine, voleybol turnuvalarından, lezzet sokağına, eğlenceli yarışmalardan, farklı dans etkinliklerine pek çok günlük aktivitemiz olacak” dedi.

Tüm bölge halkını festivale davet eden Başkan Özkan, festival gelirinin, pandemi sürecinde yara alan esnafa ve SMA hastası çocuklar ile ailelerine destek amaçlı kullanılacağını hatırlatarak, 2’nci dönem avantajlı bilet satışlarının başladığını duyurdu.
Sınırlı sayıdaki biletlerin yeni dönem fiyatları şöyle:
Günlük 75 yerine 65 TL
Kombine 170 TL yerine 140 TL
Kombine+Kamp 190 TL yerine 160 TL

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir