4 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana Estetik Fuarı Açıldı…

Adana Estetik Fuarı Açıldı…

Açılışa Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, Oda Başkanları, Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Derneği Başkanı Bayram Karakaş ve bir çok davetli isim katıldı. Açılışa Cumhuriyet’imizin 100.yılı kutlamasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla devam edildi.

Açılışta konuşan Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ” Bu fuarın beni ilgilendiren iki yönü var, Ben İzmir Valiliğin’den Adana Valiliğine atandım. Adana’nın fuarcılık alanında İzmir’le yarışıyor olduğunu bilmek beni gururlandırıyor. İkinci yönü ise bu sektörün yüzde 60’ının Adana’da üretiliyor olması bizlere sevinç veren bir durum. Fuar’ın adının güzellik fuarı olması sebebiyle sözlerime son olarak ‘Allah güzeldir, güzel olanı da sever” diyerek sözlerini noktaladı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar “Gördüğünüz gibi Adana her şey de ilklerin şehridir. Güzellik Fuarı’nı ilk ülkemizde yapan ve yayan şehir. Bir şeyi yapmak sadece yetmiyor, tanıtımını ve reklamını yapmak dönemimiz itibariyle önemli. Üretmek önemli fakat onu tanıtmak, göstermek ve güzel bir şekilde reklamını yapmak çok daha önemli, fuarlar da bu yüzden bizim için çok önemli.” dedi.Açılışta fuarın tarihçesinden bahsederek konuşmasına başlayan Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, “Açıldığı yıldan itibaren bir çok fuara tanık olmuş bu fuar alanı dönemin Başbakanı Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın, Başbakan olduğunda ilk açılışını yaptığı yer olması  bizler için çok değerli olmuştur. Biz bu fuarı ‘Start Fuarcılık‘ ile birlikte yaptık, bu fuarı yaparken çok kavga ettik hatta günlerce bu alanda görüşmediklerimiz bile oldu. Bunun sonucunda 27.000m² fuar alanı yaparak şehrimize kazandırdık. Şu an kapalı alanımız 12 bin metrekare. Vali Bey’den izin alarak söylemek istiyorum bu fuar alanını yan tarafını da alarak 12 bin metre kare daha kapalı alan olacak şekilde büyütmek için projelere başladık. Adana’mızda yeni bir sektörümüz daha oluşuyor, Şubat ayında ilk defa yapacağımız Geri Dönüşüm ve Kimya Atık Fuarı’nda yapacağız onlara da katılımlarınızı bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

Start Fuarcılık Genel Müdürü Ozan Öztürk, “Bir fuarı 5 sene üst üste açabilmek, sadece yüzeysel çalışmalarla başarabilecek bir durum değil. Dolayısıyla, fuardaki başarımız; başarılı firmalarımızın buraya gelmesini sağlamakla beraber, aynı zamanda değerli firmaların ürünlerini tanıtacağı muhatapları da bu alanda buluşturmaktır. Bu sektörün canlanması ve fuarın hareketlenmesi adına ülkenin her yanından gelecek sektör temsilcilerini burada misafir edeceğiz,” diyerek katılımcıları fuara davet etti.
5. Adana Kuaför Estetik Kozmetik Güzellik Fuarı 26 Kasım’a kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir