Adana Eczacı Odası’nın 2023-2025 dönemi yönetim kurulu, 17 Eylül 2023 tarihinde yapılan görev bölümünde mevcut başkan Ö. Mürsel Yalbuzdağ’ı yeniden başkanlığa seçti. Yalbuzdağ, 2018 yılından bu yana Adana Eczacı Odası’nın başkanlığını yürütüyor.

Geçmişten aldığı bilgi ve tecrübeyle, genç meslektaşlarıyla birlikte mesleğin ve meslektaşlar için üretmeye ve var gücüyle çalışmaya devam edeceğini söyleyen ADEO Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, “Adana Eczacı Odamız hem bölgemizin hem de tüm Türkiye’de örnek bir eczacı odasıdır.  Mesleğimizin sorun ve sıkıntıları değişiyor ve artıyor. Son zamanlarda yaşanan ilaç yok’ları bizleri canımızdan bezdirdi. Halkın ilaca erişimi yasal bir haktır. Giderek artan tüm sorunlarımızı yönetimimizle, üyelerimizle, meslek örgütümüzle birlikte çözmek için çabalarımız sürecektir. Her daim yanımızda olan ve desteğini esirgemeyen tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yönetim kurulunda yapılan görev dağılımı ise şu şekilde gerçekleşti: Adana Eczacı Odası (ADEO yeni Yönetim Kurulu görev dağılımı; Başkan Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, Genel Sekreter Ecz. Erdem Kızıltepe, Sayman Ecz. Mehmet Ceyhun Dalkıran, YK Üyeleri ise Ecz. Melika Şahindal Bayer, Ecz. Selin Öztanrıöver, Ecz. Elif Özsaydı ve Ecz. Sedat Unul’dan oluştu.