27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana Devlet Tiyatrosuna 2 Ödül…

Adana Devlet Tiyatrosuna 2 Ödül…

Adana Devlet Tiyatrosu’nun (ADT) “Küheylan” adlı oyunu, 16. Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde, en iyi prodüksiyon ve en iyi tasarım dalında ödül aldı.

ADT’den yapılan yazılı açıklamaya göre, tiyatronun 2015-2016 sezonunda sahnelediği “Küheylan”, bu sene 16’ncısı düzenlenen Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde, 2 ödüle layık görüldü.

Akıl hastanesinde geçen ve Alan’ın vahşice işlediği suçun altında yatan nedenleri araştıran psikolojik-dram türündeki oyun, en iyi prodüksiyon ve en iyi tasarım ödülü aldı.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen ADT Müdür Vekili Efe Ünsal, hemen hemen her yıl, seyircilerin kendilerini bu ödüllerden en az 1 tanesine layık gördüğünü belirterek, şunları kaydetti:

“Bu yıl da 2 ödül almak çok sevindirici. Bundan önce de ‘Macun Hokkası’, ‘Sevgili Doktor’, ‘Bir İnsan Bir Ağaç Bir Köpek’, ‘Fadik Kız’, ‘Çöplük’, ‘Kırkından Sonra’, ‘Yunus Emre’, ‘Murtaza’, ‘Bir Şehnaz Oyun’, ‘Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz’ gibi daha birçok oyunla bu değerli ödülün sahibi olduk, çok mutluyuz. Tüm ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir