4 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana Demirspor VIP otobüsünü teslim aldı…

Adana Demirspor VIP otobüsünü teslim aldı…

Adana Demirspor’un ana sponsorlarından TEMSA, anlaşma kapsamında kulübe Maraton VIP takım otobüsü tahsis etti.

Süper Lig’in gözdesi Adana Demirspor ile karayolu ulaşım sponsorluğunu yenileyen TEMSA, anlaşma kapsamında kulübe bir adet Maraton VIP takım otobüsü tahsis etti. Araç, Basın Sözcüsü Savaş Çokduygulu, Teknik Direktör Montella, Sportif Direktör Gökhan Göktürk, futbolcular Kulüp CEO’su Mehmet Fatih Özlük’ün katılımıyla Adana fabrikada düzenlenen TEMSA çalışanlarının da katıldığı törenle kulübe teslim edildi. 3 yıl süreyle yenilenen anlaşma kapsamında, Mavi-Lacivertlileri, TEMSA’nın takıma özel tasarım ile üretimini gerçekleştirdiği Maraton VIP taşıyacak.

KENTİMİZİN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKMAK SORUMLULUĞUMUZ

Konuya ilişkin açıklamada bulunan TEMSA CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, “Bu topraklarda büyüyen bir şirket olarak, kentin değerlerine sahip çıkmak en önemli sorumluluklarımız arasında. Bu kapsamda, Türk futbolunun önemli kulüpleri arasında yer alan ve bugüne kadar onlarca başarılı sporcuyu yetiştiren Adana Demirspor’a yeni sezonda kara yolu ulaşımında desteğimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Süper Lig mücadelesinde bizleri gururlandıran kentimizin takımı ile iş birliğimizin daha uzun yıllar devam etmesini temenni ediyoruz.”

SABANCI AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

Adana Demirspor Basın Sözcüsü Savaş Çokduygulu tören sırasında yaptığı açıklamada Merhum İhsan Sabancı’nın Mavi-Lacivertli camia için önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Sabancı Ailesine teşekkür eden Çokduygulu, “Başkanımız Murat Sancak önderliğinde 26 yıl sonra Süper Lige yükselmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Ana Sponsorlarımızdan TEMSA’nın bizlere otobüs tahsis etmesi gurur verici. Herkesin emeğine sağlık. Birlik, beraberlik ve kenetlenme duygusu ile takımımız çok önemli noktalara gelecektir. Desteklerin büyüyerek devam edeceğine inancım tamdır’’ dedi.

TEMSA, ÜLKEMİZİN ÖNEMLİ DEĞERLERİNDEN

Adana Demirspor CEO’su Mehmet Fatih Özlük, bin bir emek verilerek hazırlanan otobüsün takıma kazandırılmasından dolayı TEMSA’ya ve çalışanlara teşekkür etti. Koordineli çalışma sonucu ortaya güzel bir tablonun çıktığını söyleyen Özlük “Merhum Özdemir Sabancı için TEMSA ayrı bir yere sahipti. Ülkemize çok büyük hizmetler verdiler. Adana Demirspor’a yakışan bir törenle otobüsümüzü teslim aldık. Bir kez daha emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.’’ ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir