5 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / ADANA, “BAU SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK BULUŞMALARINA” EV SAHİPLİĞİ YAPACAK…

ADANA, “BAU SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK BULUŞMALARINA” EV SAHİPLİĞİ YAPACAK…

Bahçeşehir Üniversitesi, sene boyunca 25. yıl etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet’in 100. Yılına armağan olarak ‘Sürdürülebilir Geleceği Şekillendirme’ amacına hizmet eden etkinlikler düzenleyecek. Bu kapsamda Adana’da sektörden, yerel yönetimlerden, akademiden uzmanlar bir araya geliyor.

Program dâhilinde, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları için 2030 gündeminin yol gösterici ilkeleri olarak belirlenen “insan, yerküre, refah, barış ve ortaklık” başlıkları doğrultusunda, Adana ve bölge illerin Türkiye’nin Sürdürülebilir Gelecek Haritası Raporu’na katkıda bulunulması hedefleniyor. Etkinliğe, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Bilici Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bilici, CIFAL Istanbul Direktörü Prof. Dr. Ebru Canan-Sokullu, BAU SÜGAM Direktörü Dr. Öğr. Üyesi Pınar Özuyar, Sustainable Brands, Brands For Good Başkan Yardımcısı Aysun Şabanlı, Bahçeşehir Üniversitesi Finans Merkezi Direktörü Prof. Dr. İbrahim Ünalmış katılacak. Açılış konuşmalarıyla başlayacak olan program, “Değişen Sürdürülebilirlik Anlayışında Riskler ve Fırsatlar” ve “Yeni Vizyon: Sürdürülebilir Marka” konu başlıklı oturumlarla devam edecek.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir