4 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / ABİSAD depremzedelere yardım gecesi düzenledi…

ABİSAD depremzedelere yardım gecesi düzenledi…

Adana Beşiktaşlı İş Adamları Derneği (ABİSAD) ‘Bırakmam Seni Türkiye’m’ yardım kampanyası kapsamında depremzede vatandaşların yaralarını sarmak adına yardım gecesi düzenledi. ABİSAD Başkanı Sitemkar Bolsoy yardım gecesinde katılım sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederek, yeni kongre üyelerine plaket takdim etti.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin de katılım sağladığı gecede, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, yardım gecesine katkı sağlamak adına Beşiktaşlı formayı açık arttırmayla satın alarak abisine hediye etti.

Yoğun bir katılımın sağlandığı yardım gecesine,  Başkan Ahmet Nuri Çebi ailesi ve kulüp yönetimi tam kadro katılarak, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan Beşiktaş derneklerinin başkan ve üyeleri de yer aldılar.

ABİSAD Başkanı Sitemkar Bolsoy, etkinlikte yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“ Öncelikle bu gecede emeği geçen ve katılım sağlayan tüm BJK camiasına teşekkür ediyorum. Depremi maalesef unutmadık ve unutturmayacağız. Hala yaralarının sarılmasını bekleyen vatandaşlarımız var. Buradan tekrar tüm ülkeye geçmiş olsun diliyor, ölenlerimize Allah’tan rahmet kalanlarımıza başsağlığı diliyorum.

Bu anlamlı ve önemli gecede bir sivil toplum kuruluşu olarak bir nebze de olsa felaket yaşayan depremzedelerimize yardım edebildiysek ne mutlu bize. Gün birlik ve beraberlik günüdür, bu konu tamamen siyaset üstü bir konu ve hepimizi ilgilendiren bir konudur. Bizlerin görevi tabi ki desteğe ihtiyacı olanın yanında olmaktır. Tekrar herkese teşekkür ediyorum.”

Başkan Ahmet Nur Çebi, “Bizleri ağırlayan Adanalı Beşiktaşlılara teşekkür ediyorum. Depremden hemen sonra bu bölgeye geldiğimde karşılaştığım manzara kötüydü. Herkes birbirine yardımcı olmayı başarabilmişti. Depremde büyük bir özveriyle yardım faaliyetleri yürüten Beşiktaş derneklerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir