30 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Çevre / Ceyhan Keresteciler Sitesinde Kundaklama Şüphesi…

Ceyhan Keresteciler Sitesinde Kundaklama Şüphesi…

Ceyhan’da tamamen yanan keresteciler sitesinin kundaklandığı şüphesi. Yangınla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Hacı İbrahim Mahallesi İnönü Bulvarı Devlet Su İşleri karşısında bulunan Ceyhan Keresteciler Sitesi, 4 Aralık’ta bir iş yerinde başlayan yangının diğer iş yerlerine sıçraması sonucu tamamen yandı. 20 iş yeri ile 3 aracın küle döndüğü yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlatıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi önce yangının çıktığı işyerini belirledi. Burada yapılan detaylı incelemede yangının kundaklama sonucu ortaya çıktığı tespit edilirken, itfaiye tarafından hazırlanan raporda şöyle denildi:

“Yangının muhtemelen, marangoz ve mobilya atölyesinde ahşap malzemeler üzerine ateşli bir cismin düşürülmesi veya atılması sonucu, kolay yanıcı malzemenin tutuşmasıyla çıktığı ve etrafına sirayet ettiği, sonrasında diğer iş yerlerine sıçradığı kanaatine varılmıştır.”

Polis de keresteciler sitesi çevresindeki işyerlerinin güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde yangın çıkarmaktan sabıkası bulunan 28 yaşındaki Musa G.’nin siteye giden cadde üzerine 3 ayrı noktada ateş yaktığını tespit etti. Görüntüleri izlemeye devam eden ekipler, Musa G.’nin sitedeki işyerlerinin önüne geldiğinde ağaçlar nedeniyle kameranın görüş açısından çıktığını, ancak bir süre sonra işyerinden alevler yükselmeye başladığını gördü.

Bunun üzerine Musa G., gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda küçük ateşleri ısınmak için yaktığını, ancak keresteciler sitesini kendisinin yakmadığını savunan G., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir