30 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / GENÇLİK MERKEZİNİN YAPIMINA BAŞLANDI…

GENÇLİK MERKEZİNİN YAPIMINA BAŞLANDI…

CEYHAN GENÇLİK MERKEZİ İNŞAAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, daha önce ihalesi ve yer teslimi yapılan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı çok amaçlı Ceyhan Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

Altı Ocak Mahallesi Ceyhan Stadyumu yanındaki alanda başlayan inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada stadyumdaki yenileme çalışmaları birlikte yaklaşık 5 milyon Türk lirasına mal olacak çok amaçlı gençlik merkezinin bir yılda tamlanmasının planlandığını söyledi.

Alemdar Öztürk; “ Bin metre kare oturum olmak üzere toplam 4 bin metre karelik alanda yapılan gençlik merkezimizde tenis kortu, basketbol, voleybol ve yüzme havuzu da yer alıyor. Allah’ın izniyle stadyumdaki çim çalışmaları ile birlikte 5 milyon Türk lirasına mal olacak bu tesisin bir yılda tamamlanmasını hedefliyoruz. Ceyhanlı hemşehrilerimiz merak etmesinler ne söz verdiysek onları tek tek yerine getirmenin gayretindeyiz.” dedi.

Gençlik merkezinin Ceyhan’da büyük bir boşluğu dolduracağının da altını çizen Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, “gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönelmesi açısından gençlik merkezinin gerekliliği kaçınılmazdır. Bu vesile ile emeği geçen tüm büyüklerimizden Allah razı olsun” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir