30 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Demirspor Liğe Hazırlanıyor…

Demirspor Liğe Hazırlanıyor…

Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam’da sürdüren Adana Demirspor’da forma savaşı başlarken futbolcular yarı saha çift kale taktik çalışmasında oldukça hırslı ve istekli göründü. Futbolcuların bu görüntüsü ise teknik heyeti memnun ediyor. Formayı hak edenin giyeceğini ve bu konuda taviz vermeyeceğini söyleyen teknik patron Erkan Sözeri, ‘’İsimler değil, çok çalışan ve sahada istediklerimizi yapmaya gayret edenler formayı giyecektir’’ dedi.

Sahada sürekli koşan, baskı kuran ve pas yapan bir takım görmek istediğini öğrencilerine aktaran tecrübeli teknik adam, bu konudan asla taviz vermeyeceğe benziyor.

Şu an da diğer takımlara oranla fiziksel olarak geride olan ve açığı en aza indirebilmek için herkesin fedakarlık yaptığı mavi lacivertli ekipte morallerin yüksek olması dikkat çekiyor.

Hızlandırılmış antrenman programlarına aksatmadan çalışan oyuncular, lige kadar hazır hale gelebilmek için çok çalışmaları gerektiğinin farkında olduklarını söyledi.

Adana Demirspor sağlık kontrolünden geçti. Ankara’da özel bir sağlık kuruluşunda yapılan kontrollere teknik heyet de katıldı. Mavi lacivertliler iç hastalıkları, kulak burun boğaz, ortopedi, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayeneden geçti.

Daha önceden Adana’da testten geçen Valdison, Servan, Sercan ve Grbic gibi oyuncular sağlık kontrollerine katılmazken, Teknik Direktör Erkan Sözeri hastane yönetici ile çalışanlarına göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Sağlık kuruluşu yetkilileri ise muayenelerde hiç bir sorunla karşılaşmadıklarını, Adana Demirspor’u misafir etmekten mutluluk duyduklarını belirterek, sağlıklı ve başarılı bir sezon temennisinde bulundu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir