19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / 70 TL’ye çorba satıyordu, kapısında ücretsiz dağıtılınca 5 TL’ye düşürdü…

70 TL’ye çorba satıyordu, kapısında ücretsiz dağıtılınca 5 TL’ye düşürdü…

Ceyhan Otoyolu üzerindeki bir işletmenin de yüksek fiyatla gıda ürünleri sattığı şikayetleri Ceyhan Belediyesi’ni harekete geçirdi. Önce otoyol üzerindeki dinlenme tesisine gerekli uyarıları yapan Ceyhan Belediyesi zabıta ekipleri, bunları dikkate almayan işletmeye cezai işlem uyguladı.

İlk şikayetler geldiği andan itibaren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in talimatıyla işletmenin kapısında 24 saat esasıyla, afet bölgesinden gelen vatandaşlara sıcak çorba, ekmek, su, sandviç, meyve suyu ve kek gibi birçok ikramda bulunulmaya başlandı.

70 TL’LİK ÇORBA 5 TL’YE DÜŞTÜ

Ceyhan Belediyesi’nin bu girişimi takdir topladı. Sosyal medya kullanıcıları ve otoyolu kullanan depremzedeler, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’e duyarlılığı için teşekkür ederken, söz konusu işletme ilk başta 70 TL’ye sattığı bir bardak çorbayı uyarı sonrası önce 25 TL’ye, cezai işlem ve belediye ekiplerinin ikramları sonrası ise 5 TL’ye düşürdü. İşletme, 5 TL’yi ödeyemeyecekler için de ücretsiz çorba ikramında bulunmaya başladı.

“FIRSATÇILIĞA GÖZ YUMMAYACAĞIZ”

Ceyhan’da esnaf ve sanatkarı her zaman baş tacı ettiklerini belirten Başkan Hülya Erdem, “İyi niyetimizi suiistimal edenlere, halkımızın acısı üzerinden fırsatçılık yapmaya kalkışanlara karşı da kanunun bize verdiği yetkilerin tümünü kullanacağız. Hiç kimsenin zaten acılı milletimizin daha fazla canını yakmasına izin vermeyeceğiz. Fırsatçılığa asla göz yummayacağız. Aziz milletimizin canını yakan kim varsa karşısında duracağız” diye konuştu.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir