19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / 6 yıldır kayıp oğlu için gözyaşı döküyor…

6 yıldır kayıp oğlu için gözyaşı döküyor…

Seyhan ilçesine bağlı Yalmanlı Mahallesi’nde yaşayan Emrah Yarar, 6 yıl öne evinden iki bavulunu alarak Bodrum’a gitmek üzere yola çıktı. Ancak Yarar’ın ailesi Emrah Yarar’dan Bodrum’a gittikten sonra bir daha haber alamadı. Aradan geçen 6 yıla rağmen ailesi, Yarar’ın hiçbir izine rastlamadı.
Anne Zeynep Yarar (58), 6 yıl önce 1 Mayıs günü Bodrum’a giden oğlunun en son 5 Mayıs’ta bir ATM’den para çektiğini öğrendiklerini, daha sonra da hiçbir yaşam izine rastlanmadığını söyledi. Yayar, “Çamaşırlarını aldı gitti. Oğlum gitme dedim burada iş var gitme dedim. ‘Yok gideceğim’ dedi gitti. İki bavul doldurdu telefon geldi koşarak gitti. Ben de arkasından koştum. Birine telefonda 4’te geliyorum dedi. O gidiş bir daha dönmedi. Bodrum’a gitti 6 yıl oldu” dedi.
Anne Zeynep Yarar, “Ölmüş mü kalmış mı bilmiyoruz. Her gün böyle ağlıyoruz. Ölmüş mü yaşıyor mu bileyim yeter. Eve gel herkes seni özledi. Baban, kardeşlerin seni özledi. Eve dön, yaşıyor mu ölmüş mü bilelim” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir