29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / 2022’nin En’leri arasına da girdi…

2022’nin En’leri arasına da girdi…

SONAR’ın en başarılı Belediye Başkanları anketinde Adana’dan sadece bir isim listeye girebildi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, en başarılı Büyükşehir ilçe belediye başkanları arasında beşinci sırada yer aldı.

HAKKINDA EN FAZLA HABER YAPILAN İSİM…
İnsansız haber analiz ve raporlama sistemi Habermetre’nin 2022 değerlendirme raporunda Soner Çetin 2022’nin hakkında en fazla haber yapılan ve en çok okunmaya sahip olan kişileri arasında yer aldı. Vatandaşların da hakkında araştırma yaptığı Soner Çetin hakkında 8,158 haber kaynağında 815,133 adet haber yer alırken 2022’de toplam 867,747,630 ziyaretçiye ulaştı.

SORULARIN ODAĞINDA BAŞKAN ÇETİN VAR

Çetin, SONAR’ın anketinde de Türkiye’nin en başarılı Büyükşehir ilçe belediye başkanları arasında 5. sırada yer aldı. Meraklı soruların odağı haline gelen Başkan Soner Çetin hakkında merak edilen diğer soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. Çalışmanın ana amacı, SONAR’ın, 2022 yılında gerçekleştirdiği çeşitli kamuoyu araştırmalarında saptanan Belediye Başkanlarının başarı oranlarını baz alarak yılın en başarılı belediye başkanlarını tespit ediyor. 2022 yılı içinde yapılmış 6 ayrı ölçümün 3 tanesi yazılı ve sözlü basınla paylaşılmıştır. Aralık ayında yapılan bu son çalışmada ise çeşitli belediyelerde yapılmış tüm kamuoyu araştırmalarının ortalaması saptanmıştır.

ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ

2022 yılı içinde Sonar, muhtelif belediyelerde çeşitli kamuoyu araştırmaları yaparak belediye başkanlarının performanslarını, hizmetlerini, icraatlarını tespit etti. Bu bulgulardan “Başarılı Bulunma” sorusu ile saptanan bulguları da basında yayınlandı. Aralık ayında yapılan bu çalışmada da, yıl içinde yapılmış tüm araştırma sonuçlarının ortalaması alınmış ve başkanların başarı sıralaması oluşturuldu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir