2 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / 19 MAYIS’IN SAHİPLERİ GENÇLERDEN VALİ ELBAN’A ZİYARET…

19 MAYIS’IN SAHİPLERİ GENÇLERDEN VALİ ELBAN’A ZİYARET…

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Yüreğir Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Mehmet Damar ile Adana Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) Kürek Sporcusu Ebru Akınal, gençleri temsilen Vali Dr. Süleyman Elban’ı ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ın da katıldığı ziyarette gençlerle sohbet ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Elban, büyük Türk milletinin ve değerli gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı içtenlikle kutladığını dile getirdi.

İstiklal mücadelemizin en anlamlı günlerinden olan bugünün, istikbalimizin sembolü olan gençlerimize armağan edilmesinin son derece anlamlı olduğunu söyleyen Vali Elban, Aziz şehitlerimizin canları pahasına savundukları bu vatan üzerinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği, istiklal şuuruyla yetişen siz gençlere emanet edildi. Sizlerin en iyi şekilde yetişmeniz, çağın gerekleri doğrultusunda nitelikli bir fert olmanız devlet ve millet olarak en önemli amacımızdır. Milletimizin umut kaynağı olan gençlerimizin kültürde, sanatta, eğitimde, sporda ve diğer alanlarda elde edeceği başarılarla ülkemizi geliştireceğine yürekten inanıyorum. ” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir