3 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / 12 yaşındaki Balkan şampiyonu, meşalelerle karşılandı…

12 yaşındaki Balkan şampiyonu, meşalelerle karşılandı…

 Adanalı 12 yaşındaki milli sporcu Tuna Gürbüz, 27’nci Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası’nda 35 kilo-2011 Kadınlar Kategorisi’nde birinci olarak altın madalya kazandı. Kente dönen Gürbüz, ailesi ve sevenleri tarafından meşalelerle karşılandı.
Spor hayatı boyunca 59 madalyaya sahip olan milli sporcu Tuna Gürbüz, Karadağ’da düzenlenen 27’nci Çocuklar Karate Şampiyonası’nda 35 kilo-2011 Kadınlar Kategorisi’nde birinci olarak Balkan şampiyonluğu elde etti. Başarılarına bir yenisini daha ekleyen Gürbüz, kente altın madalyayla döndü. Ailesi ve sevenleri tarafından meşaleler, alkışlar ve tezahüratlarla karşılanan genç sporcu, sevinç gözyaşı döktü.
Elde ettiği başarı sayesinde çok mutlu olduğunu dile getiren Gürbüz, “Ülkemizin bayrağını en yukarıya taşımak beni çok mutlu etti. Türkiye adına bir birincilik aldım ve genel klasmanda da Türkiye olarak birinciliğe ulaştık. Çok mutluyum” dedi.
Bu arada, Bar kentinde düzenlenen organizasyonda 14 altın, 14 gümüş ve 17 bronz madalya kazanan milli takım, genel klasmanda birinciliği elde etti.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir