4 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü ilk kutlayan Başkan Kocaispir…

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü ilk kutlayan Başkan Kocaispir…

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kahvaltı programı düzenleyerek basın mensuplarıyla bir araya geldi. Etkinliğe birçok basın mensubu katıldı. Yüreğir Kültür Merkezi’nde yapılan etkinlik Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

Etkinliğe Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir başta olmak üzere; Çukurova Gazeteciler Cemiyet (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber, İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Mustafa Yalınız, Adana Basın İlan Kurum Müdürü Çetin Oranlı ve basın temsilcileri katıldı.

Kahvaltı etkinliğinde konuşma gerçekleştiren ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, bu etkinlik için Başkan Fatih Mehmet Kocaispir’e teşekkürlerini iletti.

 

Esendemir, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da jest yaparak bizleri burada ağırladı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Çalışan Gazeteciler Günü diyoruz. Mesleğimizin sorunlarından en azından bugün çok fazla bahsetmeyeceğim. Çünkü her gün bahsediyoruz. Yerel medya çok zor durumda diye. Ama bugün burada güzel bir kahvaltıda buluştuk” şeklinde konuştu.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’de yerel basının yaşaması, ayakta kalmasının son derece önemli olduğuna vurgu yaptı.

 

Bunun sadece haber alma özgürlüğü bakımından değerlendirilmemesi gerektiğini kaydeden Kocaispir, konuşmasının devamında şunları bildirdi:

“Aynı zamanda ben hep söylerim. Bir şehri güzel ve yaşanılabilir kılan sadece buradaki güzel binalar, parklar, bahçeler, güzel yollar ve kaldırımlar değildir. Burada yaşayan güzel insanlardır. O sebeple sizler bu şehrin sosyal hayatına, kültürel hayatına katkı sağlayan güzel insanlarsınız. Mesleğinizi onurla, şerefle, haysiyetle icra etmemiz son derece kıymetli. O sebeple biz Yüreğir Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi zor zamanlarda hep beraberdik. Bundan sonraki süreçte de her daim yanımızda olma çabamızı sürdüreceğimizi ifade etmek isterim.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir