26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Demirtaş, Ceyhan’da vatandaşlarla bir araya geldi…

Vali Demirtaş, Ceyhan’da vatandaşlarla bir araya geldi…

Vali Mahmut Demirtaş, Ceyhan İlçesi’ne bağlı Doruk Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, taleplerini ve beklentilerini dinledi.
Vali Demirtaş’a Ceyhan İlçe Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, Karayolları 5. Bölge Müdürü Yakup Dost, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundu. Doruk mahallesi sakinleri, ziyaretinden dolayı teşekkür ettikleri Vali Demirtaş’a, ulaşım ve yol sorunu başta olmak üzere çeşitli konulardaki talep ve beklentilerini anlattı. Sorunları tek tek not aldıran Vali Mahmut Demirtaş, yol sorununu çözmek için gerekli çalışmaları yaptıklarını ancak en büyük sorunu kamulaştırma konusunda yaşadıklarını söyledi. Vali Demirtaş, “En büyük amacımız sizleri eksikliğini hissettiğiniz hizmetlerle buluşturmak. Siz değerli vatandaşlarımızın mutlu olması, bizlerin mutlu olması demek. Bu yolda elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Yol sorununu çözmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz ancak bu konudaki en büyük sıkıntımız kamulaştırma konusu. İnşallah bu sorunu da en kısa zaman çözüp, dile getirdiğiniz yol sorununu çözümleyeceğiz. İlçe gezilerimizde dile getirilen tüm sorunları yakından takip ediyoruz. Bu konuda en ufak bir endişe taşımayın. Dile getirilen eksikliklerin takipçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir