26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Çevre / Şimşek’in Yüzü Güldü…
TFF 1. LİG'İN 12. HAFTASINDA ADANA DEMİRSPOR EVİNDE GÖZTEPE İLE KARŞILAŞTI. (CEMİL SEREZLİ/ADANA-İHA)

Şimşek’in Yüzü Güldü…

Mavi-Lacivertliler, büyük mücadele örneği verdiği karşılaşmada Göztepe’yi Onur’un ve Pote’nin golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Yaklaşık 5 bin seyircinin izlediği karşılaşmada, 15.dakikada Sercan’ın soldan girip, şutunu çıkardığı pozisyonda konuk takım kalecisi Günay gole izin vermedi. 16.dakikada Göztepe atağında Jahoviç’in uzaktan şutu direkten döndü. 17.dakikada Waldison karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleci Günay’a teslim etti. 37. dakikada Jahovic, topu Umut Nayir’e çıkardı. Bu futbolcunun vuruşu direkten döndü, oluşan karambolde Umut Nayir topu ağlara gönderdi: 1-0. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.
İkinci yarıya Ozan İpek’in yerine Pote girdi. Mavi-Lacivertliler bu değişikliğin de faydasını gördü. 51.dakikada kornere yakın kazanılan faul atışını Mustafa Durak kullandı. Ortasına mükemmel kafa vuran Onur takımına beraberliği getirdi. Bu golden 3 dakika sonra gelişen Adana Demirspor atağında Waldison’un ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Pote takımını galibiyete taşın golü topu filelere gönderdi: 2-1. Bu dakikadan sonra her iki takımın çabalarından başka gol sesi çıkmayınca Adana Demirspor, haftayı 3 puanla kapatarak puanını 15’e yükseltti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir