26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Öğrenciler “Çukurova Karikatür Festivali”ne davet edildi…

Öğrenciler “Çukurova Karikatür Festivali”ne davet edildi…

Öğrenciler, Çukurova Belediyesi tarafından 4-6 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Çukurova Karikatür Festivali”ne davet edildi.

Öğrencilerin sadece akademik değil; spor ve sanat gibi alanlarda da kendilerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak sağlayan Erkan Okulları, Çukurova Belediyesi Kültür ve Sanat Danışmanı Ufuk Tekin’i ağırladı. Öğrencilerle kısa bir söyleşi yapan Tekin, sanatın, insan hayatı için su kadar, hava kadar önemli olduğunu söyledi. Televizyonda “kamu spotu” adı altında yapılan yayınlarda “olmasa da olur” listesinin uzadıkça uzadığını belirten Tekin, “Bazı şeyler var ki onlar olmazsa olmaz. Hayatınızda sinemanın olmadığını bir düşünün. Tiyatro yok, resim yok, oyun yok. Robot gibi bir yaşam. Kültür ve sanat insan hayatı için olmazsa olmazdır” dedi.
Çukurova Belediyesi olarak Adana’da ilk kez bir karikatür festivali düzenlediklerini ifade eden Ufuk Tekin, “Amacımız hem çizmek hem de çizdiklerimizle insanları güldürmek, eğlendirmek ve düşündürmek. Adana’da ilk kez olacak. Festival kapsamında 9 büyük sergi açılacak. Festivalde Türkiye’nin çizgi ustaları olacak. Çizginin ustaları, düşüncenin ustaları ile yan yana bir arada sohbet edebilme olağanı bulacaksınız” diye konuştu.
Çukurova Belediyesi Kültür ve Sanat Danışmanı Ufuk Tekin, festivale sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da ünlü karikatüristlerinin katılacağını belirterek, Erkan Okulları’nda okuyan tüm öğrencileri, “Çukurova Karikatür Festivali”ne katılmaya davet etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir