27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan da Selden Zarar Gören Yollar Onarılıyor…

Ceyhan da Selden Zarar Gören Yollar Onarılıyor…

Ceyhan Belediyesi ekipleri şiddetli yağış sonrası sel felaketinin yaşandığı mahallelerde bakım ve onarım çalışmalarına başladı.
Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak’ın talimatları doğrultusunda harekete geçen ekipler, suların çekilmesi üzerine Çatalhöyük, Sarıbahçe, İnceyer ve Yeşildam Mahalleleri’nin bozulan yollarında bakım ve iyileştirme çalışmalarına başladı.
Afet sürecinde hemşerilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, suların çekilme sürecinde belediye ekip ve ekipmanlarını bölgeden çekmeyerek vatandaşlardan büyük takdir kazandı. Yaşanan süreçte evleri ve ara sokakları su basarak mağdur olan vatandaşlarına gereken desteği vereceğini belirten Başkan Boydak, suların çekilmesi ile ekiplerine verdiği talimatla ara sokaklar, evlerin avluları, okul ve muhtarlık çevrelerinde yol yapım çalışmalarına başladı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’nun ziyaretinde vatandaşların büyük teveccüh gösterdiği Başkan Ali Alper Boydak, “Biz hizmet için varız, Allah Razı olsun. Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın. Devletimiz milletinin yanında, bizde hemşerilerimizin hizmetkarıyız. Onların yaralarını sarabilmek için gayret gösteriyor, dertleri ile dertleniyor, isteklerini taleplerini önemsiyoruz. Suların çekilme sürecinde canla başla çalışan ekiplerimiz, şimdi de yolların bir an önce yapılması ve mağduriyetlerin giderilmesi için mücadele verecekler” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir