26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Belediyesinde Toplu Sözleşme İmzalandı…

Ceyhan Belediyesinde Toplu Sözleşme İmzalandı…

Ceyhan Belediyesi ile Belediye iş sendikası arasında işçilerle ilgili anlaşma mutlu sonlandı. 59 işçiyi kapsayan ve 2 yıl süreyle geçerli olacak toplu iş sözleşmesi imzalandı.

BOYDAK: GEÇMİŞ YILLARA GÖRE PERSONELİMİZE EN İYİSİNİ VERDİK

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak 59 çalışan işçilerimizin yevmiyelerinde ve sosyal haklarında önemli artışlar yaptıklarını ifade etti. Başkan Boydak geçmiş üç yıla baktığımızda birinci yılda yevmiyelerde artış sağlanmadığını ikinci yılda 7,5 TL üçüncü yılda ise yine 7,5 TL gibi yevmiye artışı yapıldığı ve dengelerin bozulduğunu gördük,

Başkan Boydak bizde işçi kardeşlerimizi düşünerek birinci yıl için13 TL seyyanen yevmiye ile birlikte artı yüzde 15’de sosyal haklarda artış sağladık, İkinci yıl ise yine yüzde 16,5 TL yevmiye ile birlikte artı yüzde 16,5’ta sosyal haklarda artış sağladık, toplamda 2 yıl süreli artışın yüzde 33 olduğunu ifade eden Başkan Boydak geçmiş yıllara göre işçi personelimize en iyisini verdiklerini ve işçilerin geçmiş dönemlerdeki mağduriyetlerini giderdiklerini verilen artışın işçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim dedi.

Belediye-İş Adana Şube Başkanı Sancar Manga ise konuşmasında “Türkiye’deki hayat şartları göz önüne alındığında işçilerimizin lehine iyi bir sözleşmeye imza attık. Emeğe ve alın terine verdiği değerden dolayı Sayın Belediye Başkan vekilimiz Ali Alper Boydak’a sendikam ve işçi arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum işçi arkadaşlarımızda bu sağlanan artıştan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkanımız Boydak’a ayrıca teşekkür ettiler.

Daha sonra Belediye Meclis Salonu’nda Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak ve Belediye-İş sendikası Adana Şube başkanı Sancar Manga toplu iş sözleşmesine imza attı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir