26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Adanaspor’un Keyfi Yerinde…

Adanaspor’un Keyfi Yerinde…

Adanaspor’da Karabükspor’u 4-0 gibi rahat yenmenin sevinci sürüyor. Kendi saha ve seyircisi önünde ligin dibinde eksi puanı bulunan rakibi karşısına ikinci yarıda oyuna giren Rennan Diniz’in dışında tamamen yerli futbolcular ile çıkan Turuncu Beyazlı ekip, son 4 maçta 10 puan toplayarak başarısını sürdürdü.

Tamamen gençlerden oluşan Kardemir Karabükspor önünde attığı gollerden fazla gol pozisyonundan da yararlanamayan Adanaspor çok rahat bir futbol sergilerken, şimdiden önümüzdeki deplasmanda güçlü Denizlispor maçını düşünmeye başladı. Turuncu-Beyazlı ekip Adanaspor Teknik Direktör Coşkun Demirbakan’ın göreve gelmesiyle birlikte son 4 maçtır yenilmiyor.

Maç sonrası açıklamaya yapan Demirbakan , ”Rakibimizin bu durumda olması üzücü. Köklü bir camia köklü bir kulüp. Geçen sene süper ligdeydi bu sene birden bu durumlara düşmesi üzücü. Kulüpler iyi denetlenirse böyle olmaz. Bu Türk futboluna zarar veriyor. Birileri alıyor götürüyor ondan sonra terk ediyor. Olan o camialara oluyor, taraftalarına oluyor. Ama biriler kaybolup gidiyor. Türk futbolunun kanayan yarası, adamın 100 milyon TL borcu var daha transfer yapıyor, yapmasın. Buna engel olunmalı, sorumluluk sahipleri soruşturulmalı. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmamalı, ben üzüldüm Karabükspor’a” dedi. Coşkun Demirbakan, “İlk hedefim, ilk 10’a girmekti, galiba gireceğiz. Önce bir ilk 10’a girelim ondan sonra hedef değiştiririz. Başka hedefler ararız, oda takımın performansına göre söyleyebilirim. Şu an alta yakın olduğumuz için biraz tedbirli temkinli olmamızda fayda var” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir