26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Çevre / 16. Esat Tuğberk Rotary Spor şenliği sona erdi…
????????????????????????????????????

16. Esat Tuğberk Rotary Spor şenliği sona erdi…

Adana Rotary, Seyhan Rotary, Çukurova Rotary, Güney Rotary, Tepebağ Rotary ve 5 Ocak Rotary Kulüpleri’nin takımları futbol, basketbol, voleybol, tavla, tenis, masa tenisi turnuvalarında sportif becerilerini ortaya koyarken dereceye girenlerin kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi. Bu yılki spor şenliklerine Guvernör Serdar Ünlü ve eşi de katıldı.

Bu turnuva 2001 yılında Çukurova Rotary Kulübü Başkanı ve 2002 yılında Adana Atlıspor Kulübü Başkanı Esat Tuğberk’in bir gün en büyük idealinin Adana’daki Rotary kulüplerine bir spor turnuvası yapmak üzere bir araya getirmek istemesiyle başladı.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Esat Tuğberk Rotary Spor Şenliği’nin amacı dostlukları ve fair play ruhunu spor takımlarına taşıyarak gençleri spor yapmaya özendirmek ve teşvik etmektir.

Adana’da bulunan 6 rotary kulübü tarafından bu yıl 16.sının düzenlendiği Esat Tuğberk Rotary Spor Şenliği Adana Atlıspor Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Bu yılki spor şenliklerine guvernör Serdar Ünlü ve eşi de katıldı. Geleneksel olarak düzenlenen Esat Tuğberk Rotary Spor Şenliği’nde amaç dostlukları ve fair-play ruhunu spor takımlarına aşılayarak gençleri spor yapmaya özendirmek. Adana Rotary, Seyhan Rotary, Çukurova Rotary, Güney Rotary, Tepebağ Rotary ve 5 Ocak Rotary Kulüpleri’nin takımları futbol, basketbol, voleybol, tavla, tenis, masa tenisi turnuvalarında sportif becerilerini ortaya koyarken dereceye girenlerin kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.

Uluslararası Rotary 2430.Bölge Guvernörü Serdar Ünlü kupa töreninde yaptığı konuşmaya Esat Tuğberk’i anarak başladı. Ünlü, “Etkinliği düzenleyen başta komiteye ve şenliklere katılarak destek veren üyeler, eşler ve çocuklara da tek tek teşekkür ediyorum. Mükemmel bir organizasyon oldu. Adana kulüplerinin başarısı bu, tüm çalışmlarda kendilerne başarılar diliyorum” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir