30 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Kekik Restaurant by Kolektif Mutfak açıldı…

Kekik Restaurant by Kolektif Mutfak açıldı…

Yeşiloba Mahallesi Adana İş Merkezi’nde Figen Karaman’ın sahipliğini yaptığı Kekik Restaurant by Kolektif Mutfak Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe tarafından açıldı.

Kekik Restaurant by Kolektif Mutfak’ın açılışında konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kekik Restaurant by Kolektif Mutfak gibi işletmelerin Adana’nın lezzetini artıran müesseseler olduğunu söyledi.

Asıl mesleğinin mimarlık olduğunu, daha sonra ise Turizm Otelcilik okulundan mezun olduğunu belirten Figen Karaman Çukurova Üniversitesi Mimarlık Bölümü ve sonrasında Yeditepe Üniversitesi’nde öğretim üyeliği yaptığını söyledi. Karaman,”5 yıl İngiltere’de yaşadım, eşim Serdar Karaman da aynı şekilde yurtdışı deneyimi çok olan bir kişi. Restoranımızda farklı coğrafyalardan pişirme teknikleri ve ürünleri geleneksel Türk lezzetlerinde yorumluyoruz” dedi.

Kekik Restoran by Kolektif Mutfak’ın açılış kurdelesi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe ve Figen Karaman tarafından kesildi. Adana Gıda Toptancıları Derneği Başkanı Kazım Bozan da açılışa katılan isimler arasındaydı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir