30 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana Demirsporlular Derneği ve Şimşekler Grubu’ndan açıklama :Tek yumruk olalım…

Adana Demirsporlular Derneği ve Şimşekler Grubu’ndan açıklama :Tek yumruk olalım…

Ligde oynadığı 3 maçta 2 puan toplayan ve Teknik Direktör Samet Aybaba’nın ayrılıp, yerine İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella’yı getiren Adana Demirspor’da taraftarlar dernekleri “Büyük Adana Demirspor Ailesi” olarak yaptıkları açıklamada, “Tek yumruk olalım” dediler.

“BİRLİKTE HAREKET ETME ZAMANI”

Adana Demirsporlular Derneği ve Şimşekler Grubu’ndan sosyal medyada yapılan paylaşımda, “Adana Demirspor taraftarı Süper Ligde olmadığı 26 yıl boyunca kulübüne bağlılığıyla, en kötü şartlarda bile her şeye rağmen formasının yanında olmasıyla nam yaptı. Bu uzun, ıssız ve yalnız yolda sevdasını büyütürken sahipsizliğe isyan etti, karanlığa meydan okudu. Çok zor ve acımasız yıllardı ama yine de bir gün olsun davasını bırakmadı.İşte şimdi aynı o yıllardaki gibi tek yumruk olup birlikte hareket etme zamanı.

“BAŞKANIMIZA SAHİP ÇIKALIM”

26 yıllık hasreti bitiren, bizi güneşli günlere götüren, kulübün önünü açan Başkanımız Murat Sancak’ın liderliğinde geleceğe emin adımlarla yürüme zamanı.. O yüzden Adana Demirspor Taraftarı olarak Başkanımıza, yönetimimize, teknik heyetimize ve futbolcularımıza sahip çıkarak en iyi bildiğimiz işi yapmalıyız. Adana Demirspor Ailesi olarak mücadeleye yılmadan devam etmeli ve Süper Ligde kalıcı olmalıyız. Yılmayanlara selam olsun.Saygılarımızla” diye görüşlerini dile getirdiler.

KARAGÜMRÜK MESAİSİ BAŞLADI

Öte yandan Adana Demirspor, ligin dördüncü haftasında deplasmanda karşılaşacağı Fatih maçının hazırlıklarına başladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Takımımız, lige verilen milli arada Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına devam ediyor. Oyuncularımız 15’er dakika olmak üzere gruplar halinde çift kale maç gerçekleştirdiler” denildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir