29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Erdem’den 19 Mayıs mesajı…

Erdem’den 19 Mayıs mesajı…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Erdem mesajında; “Bu yıl dünyanın içinde bulunduğu salgın riski nedeniyle tıpkı geçtiğimiz bayramlar gibi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı da meydanlarda, el ele kol kolaya, omuz omuza kutlayamayacak olsak da cumhuriyet coşkusunu yüreklerinde yaşayan bir millet olarak yine imkânlar dâhilinde ve sağlık koşullarını göz önünde bulundurarak balkonlarımızda, evlerimizde, pencerelerimizde, bağımsızlık meşalesinin alevi ile yanan yüreklerimizin coşkusunu yaşayacağımıza inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum. Bıraktıkları emanete sıkı sıkıya bağlı olduğumuzu bir kez daha vurgulayarak tüm gençlerimizin ve halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir