30 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Üvey Anneye Sahip Çıkma Tartışması Kanlı Bitti…

Üvey Anneye Sahip Çıkma Tartışması Kanlı Bitti…

Üvey annesine kendisinin daha iyi bakacağını ileri sürüp, evine götürmek için akrabalarının evini basan Ahmet Kalo (28) bıçaklanarak öldürüldü. Yaşlı kadını ‘Biz daha iyi bakarız’ diyerek vermek istemeyen eniştesi Ahmet Sarban (48) katil zanlısı olarak tutuklandı.

Yunus Emre Sarban (24) teyzesi 83 yaşındaki Hayriye Kalo’yu 15 gün önce üvey oğlu Ahmet Kalo’nun kaldığı evden alarak babası Ahmet Sarban’ın evine getirdi. Dizlerinden rahatsızlanan yaşlı kadını hastaneye götüren Yunus Emre Sarban teyzesinin ameliyat olması gerektiğini öğrenip, bunu babasıyla paylaştı. Bunun üzerine Sarban ailesi, Kalo ailesine haber verdi. Kalo ailesinde doktor olan bir kişi ise, ameliyat için acele edilmemesini, konunun iyice araştırılmasını istedi.
Bunun üzerine Ahmet Kalo, öz annesi gibi gördüğü Hayriye Kalo’yu, tekrar evine getirmek istedi. Yunus Emre Sarban’ın evine gelen Kalo ile taraflar arasında, ‘Biz daha iyi bakarız’ kavgası çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Kalo, evden küfür ederek ayrıldı, bir süre sonra pompalı tüfek alıp tekrar geldi. Kalo’nun tüfekle gelmesine sinirlenen baba Ahmet Sarban, akrabaları Mikail Sarban (44) Ahmet Tat (22) ve Enes Tat (21) dışarı çıktı. Bıçakların kullanıldığı kavgada Ahmet Kalo yaralandı.
Otomobiline binerek kaçan Kalo, 1 kilometre uzaklıktaki özel bir hastaneye gitti. Acil servise giren Kalo, hayatını kaybetti. Bu arada çıkan kavgada Sarban ailesinden fenalık geçiren bir kadın aynı hastaneye getirildi. Sinir krizi geçiren kadın, hastane yetkililerine, biz az önce bıçakla yaralanan adamla kavga eden taraflarız, bizi aynı yere götürmeyin dedi. Hastane yetkilileri ise polisi arayıp durumu bildirdi. Hastaneye gelen Cinayet Büro Amirliği polisleri, kavgaya karışan 7 kişiyi gözaltına aldı. Sorguya alınan Ahmet Sarban bıçağı kendisinin kullandığını söyledi. Zanlılardan baba Ahmet Sarban tutuklanırken oğlu Yunus Emre Sarban adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Diğer 5 zanlı ise serbest kaldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir