30 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Çetin’den öğrenci yurdu ve kreş sözü…

Başkan Çetin’den öğrenci yurdu ve kreş sözü…

Çukurova İlçe Belediyesi Başkanı Soner Çetin, Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı’na bağışladığı 14 bin metrekarelik arsaya, bir öğrenci yurdu ve bir kreş açacaklarını söyledi.
Çukurova Belediyesi ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şubesi’nce 100’üncü Yıl Cemevi’nde aşure etkinliği düzenlendi. Adana Vali Yardımcısı Mustafa Seyman, Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, CHP Milletvekilleri İbrahim Özdiş, Elif Doğan Türkmen, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile çok sayıda vatandaşın katıldığı törende, semahlar dönülüp dualar eşliğinde aşure dağıtıldı. Sabahat Akkiraz’ın Alevi deyişlerini seslendirdiği etkinlikte Alevi yurttaşlara yönelik hizmetleri nedeniyle kendisine kupa verilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı’na bağışladığı 14 bin metrekarelik arsaya, bir öğrenci yurdu ve kreş açacaklarını duyurdu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir