30 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / ŞEHİT EŞİNİ ASKER SELAMIYLA UĞURLADI…

ŞEHİT EŞİNİ ASKER SELAMIYLA UĞURLADI…

Jandarma Teğmen Selim Coşkun’un eşi Asyanur Coşkun, şehit kocasını asker selamıyla son yolculuğuna uğurladı. Merkez Yüreğir İlçesi’ndeki Buruk Mezarlığı’nda düzenlenen törene Adana Valisi Mahmut Demirtaş, milletvekilleri, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek ile çok sayıda asker ve polisin yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı. Evinde helallik alınmasının ardından mezarlığa getirilen şehidin cenazesi askerlerin omzunda götürülürken yakınları gözyaşları döktü.
Şehidin gözyaşı döken eşi Asyanur Coşkun, babası Ali, annesi Fatma, ağabeyleri Mükremin ile Battal Coşkun’u yakınları ve görevliler teselli etmeye çalıştı. Adana İl Müftüsü Arif Gökce’nin kıldırdığı cenaze namazı sonrası Ali Coşkun, tabutun yanındaki şehit oğlunun çerçeveletilen fotoğrafını eline alıp ağladı. Baygınlık geçiren acılı babayı, törene katılanlar teselli etti. Tören sonrası askeri araca bindirilen şehidin tabutuna ağabeyleri ve yakınları da omuz verdi. Mezarlıkta defnedilen şehidin eşi de ağlayarak kocasını son yolculuğuna asker selamıyla uğurladı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir