6 Mayıs 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Taraftarlar maç için Konya’da…

Taraftarlar maç için Konya’da…

Adana Demirspor taraftarı, kendilerine ayrılan yaklaşık 18 bin biletin tamamını tüketirken, Multigroup Alanyaspor’a ayrılan biletlerin şu ana kadar yarısının satıldığı bildirildi.
Konya Torku Arena Stadı’nda oynanacak play-off finali için Adanalılar yarın adeta Konya’ya akın edecek. Adana Demirspor taraftarı, kendilerine ayrılan 17 bin 919 bileti satışa çıkarıldıktan kısa süre sonra bitirdi. Taraftarın Konya’ya ulaşımı için Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri de seferber oldu. Yüreğir Belediyesi 30, Seyhan Belediyesi 50, Büyükşehir Belediyesi ise kalan tüm taraftarlara gerektiği kadar otobüs kaldırılacağını açıkladı.
Zonguldakspor taraftarı da Adana Demirspor’u desteklemek için iki otobüsle maça geleceklerini bildirdi.
enlrin
Adana Valisi Mustafa Büyük, maça gidecek memurlara izin için gerekli kolaylığı sağlayacaklarını açıklayarak, “Kanundaki şartları ihlal etmemek koşuluyla, maça gidecek personeller izinli sayılabilir. Buna da valilik olarak itiraz etmeyiz” dedi.
Konyalı olduğunu, bu nedenle de ev sahibi olduğunu belirten Vali Büyük, “Ben hem Adana Demirsporluyum, hem Adanasporluyum. Adanalılar ikisinden biri yönünde tercih kullanıyor. O sebeple herkesten daha fazla Adanalı sayıyorum kendimi bu anlamda. İnşallah Adanaspor’dan sonra Adana Demirspor’umuz da Konya’da benim ev sahipliğimde Süper Lig’e çıkacaktır. Taraftarlarımızı Devlet Demiryollarına ait trenlerle götürmek gibi düşüncemiz var. Kapasite sorununu da aşmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Normal tarifeli trenlerimiz zaten çalışıyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir