30 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Yatağa mahkum yaşıyor…

Yatağa mahkum yaşıyor…

Ceyhan’da yaşayan 2 çocuk annesi 29 yaşındaki Nurcihan Kaplan, yaşamın zorlukları ile 8 yaşında babasının öldürülmesiyle tanışıp birçok sıkıntıdan sonra şimdi de midesinin alınması ile yatağa mahkum bir şekilde yaşıyor.

11 yaşındayken Güner A.’nın tacavüzüne uğradığını ve daha sonra ailesi tarafından yaşı büyütülüp kendisinden 29 yaş büyük tecavüzcüsüyle evlendirildiğini belirten genç kadın, yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Adana depreminde evimizi kaybettikten sonra halamlarla birlikte yaşarken, çöp atmaya dışarıya çıktığımda Güner A. tarafından kaçırılarak tecavüze uğradım. Ben tekrar elinden kaçıp ailemin yanına geldim. Sonra ailem beni kaçıran ve tecavüz eden Güner A. ile evlendirdi. Bu adamdan benim 3 çocuğum oldu, birini küçük yaşta rahatsızlığından dolayı kaybettim. Adam psikopatın tekiydi beni ve çocuklarımı sürekli döverdi.”

Güner A.’nın daha sonra kendisini fuhuşa sürüklemek istediğini, bu nedenle de çocuklarını alıp kaçtığını belirten Kaplan, “Beni sürekli telefonla arayıp, kendi öz kızına tecavüz edeceği tehdidiyle psikolojimi bozdu ve bu ses kayıtlarını savcılığa vererek suç duyurusunda bulunmam üzerine tutuklandı. Benim hayatımı ve çocuklarımın hayatını mahvetti. 14 yaşındaki kızım M.K. okuyup hemşire olmak istiyordu çok çalışkan öğrenciydi. Kızımı korkudan okuluna gönderemiyorum çok korkuyorum” diye konuştu.

Yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan Nurcihan Kaplan, midesi alındığı için yatağa mahkum kaldığını da şöyle anlattı:

“Doktor bana endoskopi yaparak midemde baloncuk olduğunu söyledi. Ufak bir operasyonla baloncuğun alacağını söylemesi üzerine tedaviyi kabul ettim, ameliyat için imza attım. Ameliyattan çıktıktan sonra kan kusmaya başladım. Doktora sorduğumda bana midedeki pisliği atıyorsun diye geçiştirdi. Doktor kontrollerini yaptıktan sonra taburcu edip Ceyhan’daki annemin evine geldim. Kan kusmaya devam etmem ve rahatsızlığımın artması üzerine tekrar Konya’ya doktorun yanına geldim. Durumu doktora anlatmamla birlikte yaptığı kontrollerden sonra hiç bir rahatsızlığımın olmadığını ve kendisinin umreye gideceğini söyleyerek beni taburcu ederek evime yolladı. Ceyhan’daki evime tekrar geldim, kan kusmamın artmasıyla birlikte beynime oksijen gitmediği için baygınlık geçirdim. Ailem tarafından Adana’daki Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alındım. Burada yapılan tedavide ameliyat olmam gerektiği aksi taktirde öleceğim söylediğinde tekrar ameliyat olarak midem alındı. Bağırsaktan alınan parçayla yapay mide oluşturarak beni hayata döndürdüler.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir