26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Zafer Aktaş’tan bayram ziyaretleri…

Zafer Aktaş’tan bayram ziyaretleri…

İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla Vali Mahmut Demirtaş, 10. Tanker Üst Komutanı Hv.Plt.Tuğgeneral İsmail Günaydın, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyattin Cavlak, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Alpay Gazi Demir ve diğer Kurum yetkililerin katımıyla önce Asri Mezarlık daha sonra Buruk Mezarlığındaki Şehitlik ziyaret edilerek dualar okundu. Heyet Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde gerçekleştirilen Bayramlaşma törenine katıldı. Vali Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve diğer üst düzey yetkililer törene katılan polislerle tek tek tokalaşarak Ramazan Bayramını kutladılar.
Emniyet Müdürü Zafer Aktaş bayramlaşma töreni bitimi Vali Demirtaş ve beraberindeki Kurum yetkililerini Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünden uğurlayarak Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak Huzurevini ziyaret ederek huzur evini sakinlerinin bayramını kutladılar Huzurevi ziyaretinden sonra heyet Şehit Polis Memuru Yalçın Palıt, 15 Temmuz Şehitleri Polis Memurları Ahmet-Mehmet Oruç’un ailelerini ziyaret etti. Aktaş buralarda yaptığı konuşmada; ” Şehit Ailelerinin hal hatırlarını sorarak bayramlarını kutladı. Palıt ve Oruç aileleri ziyaretten duyduklarını memnuniyeti dile getirdiler. Aktaş, Şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.
Şehit Aileleri ziyaretinden sonra Adana Sevgi Evlerini de ziyaret eden heyet burada kalan çocuklarının bayramlarını tebrik ettiler.

Daha sonra Vali Demirtaş ve İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve beraberindeki Kurum yetkilileri Yeşiloba Mahallesinde bulunan Polis ve Jandarma Uygulama noktasını ziyaret ederek denetimlerde bulunuldu. Uygulama noktasındaki görevlilerden asayiş ve trafik denetimleri hakkında bilgi alarak uygulama noktasında durdurulan araçlardaki vatandaşlarla da sohbet ettiler. Durdurulan araçtaki vatandaşlarımıza trafik kurullarına uymalarını konusunda bilgilendirme yapılarak araçtaki çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir