25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Zabıtanın Kuruluş Yıl Dönümü…

Zabıtanın Kuruluş Yıl Dönümü…

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı personeli, Zabıta Teşkilatının 190’ıncı Kuruluş Yıldönümü ve Zabıta Haftası’nı esnaf ziyaretleri yapıp, vatandaşlara karanfiller armağan ederek kutladı.
Adana Büyükşehir Belediyesi’nde görevli zabıtalar Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Şahin ile birlikte Atatürk Parkı’ndaki Atatürk Anıtı önünde bir araya geldi. Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Şahin, anıta çelenk bırakırken, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu. Törene katılan zabıta personeli, İstiklal Marşı’nı gür bir sesle okudu. Atatürk Anıtı’ndaki törenin ardından zabıtalar, ellerinde kırmızı karanfillerle esnaf ziyaretleri yaptı. Zabıtalar, toplu taşıma araçlarındaki vatandaşlara ve esnafa karanfiller hediye ederek, kutlama yaptı. Zabıta ekipleri, farklı noktalarında kurulan stantlarda gün boyu karanfil dağıtımını sürdürüp, zabıtanın görev ve sorumluluklarıyla ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

‘ZABITA ÖZVERİYLE ÇALIŞIYOR’
Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Şahin, belediyelerin kurumsal kimliğini zabıtaların oluşturduğunu belirtip, özveriyle çalışan zabıta teşkilatının yerel yönetimlerin en köklü birimi olduğunu vurguladı. Zabıtanın yetki ve sorumlulukları gereği halkın sağlığını, asayişini, huzurunu tesis ettiğini kaydeden Mehmet Şahin, “Sağlıklı bir kentte yaşamanın güvencesi olan zabıta personelimizin haftasını kutluyoruz. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’nün talimatları gereği, Adana’nın dört bir yanında halkın daha sağlıklı bir ortamda alışveriş yapmasını ve yaşamını sürdürmesi için özverili çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir