19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Yumurtalık’ta Amatör Balıkçılığa Büyükşehir Desteği…

Yumurtalık’ta Amatör Balıkçılığa Büyükşehir Desteği…

Büyükşehir Belediyesi, 29-30 Nisan’da Yumurtalık İlçesi Zeytinbeli Plajı’nda organize edilen 4. Babalar ve Çocuklar Balık Avı Kamp Gecesi’nin destekçisi oldu. Çukurova Amatör Balıkçılık, Denizcilik ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’nin (ÇUBADER) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği etkinlikte 6-15 yaş arasındaki çocuklar, oltayla balık tutmanın heyecanını yaşayacak.
İnsan merkezli sosyal belediyecilik anlayışıyla gelecek nesillerin ruhen ve bedenen sağlıklı olması için kişisel gelişim, meslek edindirme ve hobi kursları düzenleyen Adana Büyükşehir Belediyesi, amatör olta balıkçılığına gönül veren Adanalıların da destekçisi oldu. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı, 29-30 Nisan tarihlerinde Yumurtalık İlçesi Zeytinbeli Plajı’nda gerçekleştirilecek 4. Babalar Çocuklar Balık Avı ve Kamp Gecesi’nin sponsorluğunu üstlendi.

OLTALAR ULUSAL EGEMENLİK İÇİN DENİZE ATILACAK
Yumurtalık Belediyesi’nin de katkı sağladığı 4. Babalar ve Çocuklar Balık Avı ve Kamp Gecesi’ne dahil olacak minikler, oltalarını ulusal egemenlik için Akdeniz’in maviliklerine fırlatırken, bir yandan balık tutmanın heyecanını yaşayacak, diğer yandan da renkli etkinliklerde gönüllerince eğlenecek. 29 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’da başlayacak etkinliğe katılacak babalar ve çocukları, kamp çadırları, avlanma malzemeleri ile beslenme ihtiyaçlarını kendileri karşılayacak.
ÇUBADER yöneticilerinin kayıt işlemleri ve kamp yerleşkesini oluşturulmasının ardından etkinlik start alacak. Animatörlerin renklendireceği kampta, çocuklar müzik eşliğinde dans edip, eğlenecek. Amatör müzik gruplarının sahne alacağı kutlamanın sabahında ise amatör olta balıkçılığını özendiren yarışmalar yapılacak. 30 Nisan Pazar günü öğle saatlerine kadar devam edecek kampta, çocuklar uçurtma uçurmanın keyfini de tadacak.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir