19 Mart 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Yorgun mermi otomobilin camına zarar verdi…

Yorgun mermi otomobilin camına zarar verdi…

Kozan’da, kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler tarafından havaya açılan ateş sonucu halk arasında yorgun mermi olarak tabir edilen, merminin bir aracın camına isabet sonucu araçta maddi hasar oluştu.

Edinilen bilgiye göre, Çanaklı Mahallesi TOKİ Konutları Sitesinde meydana gelen olayda Derya Deniz’e ait 01 EMR 66 plakalı otomobilin camına havadan yere düşen yorgun mermi isabet etti. Merminin etkisi ile aracın ön camında hasar oluştu. Sabah aracının yanına gelen Derya Deniz ise otomobilindeki bu durumu görür görmez hemen emniyet güçlerine haber verdi.

Yapılan incelemeler sonucunda aracın camındaki hasara halk arasında yorgun mermi diye tabir edilen ve havaya kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından açılan ateş sonrası yere düşen bir merminin neden olduğu kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatırken araç sahibi Deniz’in ise emniyet güçlerine şikayetini ilettiği kaydedildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Esnafın Yüzü Ramazan’da Güldü…

  Kebabın başkenti Adana’da günün ilk ışıklarından itibaren eti zırhtan geçiren ve şişlere takan kebap …

‘Ucuz Traktör’ İlanlarına Kanmayın!

Dolandırıcıların özellikle sosyal medya adreslerinden ‘ucuz traktör’, ‘ucuz tarım aletleri’ gibi reklamlarla bazı çiftçileri dolandırma …

Pamuk Üreticilerine ‘Pembekurt’ Uyarısı!

Pamuk ekim alanlarının en önemli zararlılarından biri olan Pembekurt zararlısına karşı ekim sezonu öncesinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Adana genelindeki pamuk …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir