19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Yine Sahte İçki Yakalandı…

Yine Sahte İçki Yakalandı…

Adana’da yeni yılda eğlence yerleri üzerinden piyasaya sürülmek üzere çok miktarda sahte içki üretildiği bilgisini alan polis, operasyon yaptı. Narenciye bahçesi içerisindeki çiftlik evine baskın düzenleyen polis, çok miktarda kaçak içki ve imalatta kullanılan malzemeler ele geçirdi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, merkez Seyhan İlçesi’ne bağlı Yenidam mevkiinde bulunan bir çiftliğin kaçak içki imalathanesi olarak kullanıldığı bilgisini aldı. Son zamanlarda meydana gelen kaçak içkiden ölüm olaylarının önüne geçmek için seri operasyonlar düzenleyen KOM ekipleri, mahkemeden alınan arama kararıyla, çiftliğe baskın düzenledi. Çiftlik evine giren ekipler, yaptıkları aramalarda 2 bin şişe satışa hazır kaçak sahte içki, çeşitli markalarda 5 bin şişe içki kapağı, tanklar içerisinde 60 litre doluma hazır sahte içki, 3 ton saf alkol, bir gramından 70 CC’lik viski yapılabilen 1.5 litre viski aroması, 1 litre anason, 1 alkometre, 2 bin 500 boş şişe, çeşitli markalarda 50 bin şişe etiketi ile dolumda kullanılan 4 huni ele geçirdi. Polisin baskını sırasında narenciye ağaçlarının arasına girerek kaçmayı başaran sahte içki imalatçılarının yakalanması için çalışma başlatılırken, ele geçirilen malzemelere imha edilmek üzere el konuldu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir