20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Yine Adana,Yine Aynı Parti,Yine Tombala…

Yine Adana,Yine Aynı Parti,Yine Tombala…

Adana’da Geleceğin Türkiye Partisi (GTP) tabelası asılan iş merkezine yapılan baskında kumar oynayan 131 kişi suç üstü yakalanırken aralarında İl Başkanı Bayram İ.’nin de bulunduğu 6 kişi de gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Bürosu ekipleri, Kayalıbağ Mahallesi’ndeki Çakmak Caddesi’nde bulunan Galeria İş Merkezi’nde GTP İl Başkanlığı tabelası bulunan yerde kumar oynatıldığı bilgisini aldı. Daha önce Güven Parti (GP), Milliyetçi İrade Yükselişi (MİY) ve Çukurova Eğlence ve Konaklama İşçileri Sendikası (Çek-İş), Sınırlı Sorumlu Şans Oyunları Destek Hizmetleri Kooperatifi Adana Şube Müdürlüğü tabelası altında kumar oynatıldığı için 100’ün üzerinde işlem yapılan ve valilik kararıyla mühürlenen işyerine girmek için mahkemeden karar çıkaran polis, baskın düzenledi.

Polisin çaldığı kapı açılmayınca, balyoz ile binanın duvarı yıkılmaya çalışıldı. Ancak duvar yıkılmak üzereyken içeridekilerden bir kişi kapıyı açtı. Kapıdan giren ekipler, tombala malzemelerini aramaya başladı. Tombala oynanan malzemeler elektrik panolarının içinden çıktı. Tombala oynattığı belirlenen aralarında İl Başkanı Bayram İ.’nin de yer aldığı 6 kişiye gözaltına alınırken kumar oynayan 131 kişiye de 208’er lira idari para cezası verildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir