18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Yılın İlk Trafik Cezası, Alkollü Sürücüye…

Yılın İlk Trafik Cezası, Alkollü Sürücüye…

Adana’da yeni yılın ilk trafik cezası, 0.21 promil alkollü çıkan ticari araç sürücüsü 41 yaşındaki H.Y.’ye kesildi. Ehliyetine 6 ay el konulan Yardımcı’ya, 1273 TL de para cezası kesildi.

Yeni yılın ilk dakikalarında kentin her noktasında denetlemesini sıklaştıran trafik ekipleri, özellikle alkollü olarak yola çıkan sürücülere göz açtırmadı. Eğlence yerlerinin yoğun olduğu merkez Çukurova İlçesi Turgut Özal Bulvarı’nda denetim yapan trafik polisleri, şüphelendikleri araçları durdurarak hem alkol, hem de evrak kontrolü yaptı. Durdurulan çoğu araçta sürücülerin akollü olmadığı görülürken, bir ticari araç sürücüsünde yasal sınırın biraz üstünde 0.21 promil alkol tespit edildi. Ticari araç sürücüsü H. Y’nin ehliyetine 6 ay el konulurken, 1273 lira da para cezası kesildi. Aracı beraberindeki bir yakınına teslim edilen H.Y. denetleme noktasından yolcu koltuğunda oturarak ayrıldı. Kentin farklı noktalarındaki trafik denetimi sabahın ilk saatlerine kadar devam etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir