19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Yeni konteynerler geldi…

Yeni konteynerler geldi…

Ceyhan Belediyesi’nce alınan ve Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne gelen pedallı yeni çöp konteynerleri, düzenlenen törenle muhtarlara teslim edilmeye başlandı.

Ceyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü önünde düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, bin adet yeni nesil konteyneri dağıtmaya başladıklarını söyledi.

Daha önceki eski konteynerlerin özellikle kapaklarının açık olması dolayısıyla koku yaydığını ve çevrede kirli görüntü oluşturduğunu belirten Öztürk, “Geçen yıl bin 300 adet konteyner dağıttık. Bunun yanı sıra bin 14 adet konteyneri de belediye olarak biz ürettik. Yeni aldığımız bin adet pedallı 800 litrelik yeni nesil konteynerler sayesinde vatandaşlarımız hem konteynerlerin kapağına dokunmak zorunda kalmayacak hem de kapaklarının sürekli kapalı durmasından dolayı etrafa yayılan kötü kokudan kurtulmuş olacak” dedi.

Vatandaşa kesintisiz hizmet amacıyla yola çıktıklarını bu amaçla gece gündüz demeden hizmet vermenin gayretinde olduklarını belirten Öztürk, “Yeni Bütükşehir Yasası ile birlikte 70 köy ve 11 belde mahalle statüsüne kavuştu. Merkezdeki 31 mahallemizle beraber toplam 112 mahallemize eşit hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Şuanda Adana’nın 4 merkez ilçesi hariç, temizlik hizmetlerini tüm mahallerine kesintisiz bir şekilde götüren yegane belediye, Ceyhan Belediyesi’dir. Yola çıktığımızda Dutlupınar’a verdiğimiz hizmet ile merkezdeki Burhaniye mahallesine verdiğimiz hizmet aynı olacaktır demiştik. Tabi burada bir geçiş süreci söz konusuydu. İşte bu geçiş sürecini en hızlı şekilde tamamlayan belediye, Ceyhan Belediyesidir” diye konuştu.

Yeni konteynerler, belgeleriyle birlikte 25 mahalle muhtarına teslim edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir