19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Ekonomi / YENİ DOĞMUŞ BEBEĞİ DAMA ATTILAR…

YENİ DOĞMUŞ BEBEĞİ DAMA ATTILAR…

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesi’nde Ceylan Bozkurt akşam sobayı yakmak için evinin damına kovaya talaş doldurmaya çıktı. Bu sırada Bozkurt, damda çıplak halde yeni bir doğmuş bebek gördü. Bozkurt hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bebeğin öldüğünü belirledi.
Sağlık ekipleri yaptıkları çalışmada bebeğin yeni dünyaya geldiğini, göbek bağının bile kesik olmadığını, doğar doğmaz çıplak bir halde dama bırakıldığını, havalar soğuk olduğu için de bebeğin donarak hayatını kaybettiğini belirledi. Bebek inceleme yapıldıktan sonra otopsi yapılması için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Bu arada damında bebek cesedi bulunan binada oturan Ceylan Bozkurt ve Mesut Bozkurt ailelerinin çocuklarının olmadığı öğrenildi. Ceylan Bozkurt, “Böyle vicdansızlık olmaz, bebeği görünce şoka girdim, bizim bebeğimiz olması için uğraşıyoruz bir anne bunu bebeğine nasıl yapar. Bebeğini soğukta ölüme terk edip nasıl gider” dedi.
Polis konuyla ilgili çalışma başlattı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir