29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Yeni Adana Stadı güvenlik toplantısı yapıldı…

Yeni Adana Stadı güvenlik toplantısı yapıldı…

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımının tamamlanmasının ardından açılan Yeni Adana Stadı, güvenlik toplantısı Vali Süleyman Elban başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, 2021-2022 futbol sezonu öncesi Yeni Adana Stadı’nda oynanacak müsabakaların güvenli bir ortamda oynanması, takımların ve tarafların güvenli bir şekilde geliş gidişleriyle stadyumun fiziki güvenlik konuları ele alındı.

Vali Elban, toplantıda yaptığı konuşmada, futbolseverlerin heyecanla beklediği 33 bin kapasiteli Yeni Adana Stadı’nın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Stadyumdaki güvenlik konusuna da vurgu yapan Elban, şunları kaydetti:

“Binlerce insanımızın bir arada bulunduğu stadyumlarda güvenlik çok önemlidir. Bu konuda, güvenlik teşkilatımıza, kulüplerimize ve vatandaşlarımıza büyük iş düşmektedir. Özellikle de maç öncesinde, maç esnasında ve sonrasında taşkınlığa kapılmadan, sporu birlik beraberlik duyguları içerisinde takip ederek güvenlik güçlerimize destek olacak olan Adanalı hemşehrilerimize güveniyoruz.”

Elban, Adana’nın ev sahipliğinde tesisin güzel karşılaşmalara ev sahipliği yapacağını belirtti.

Toplantıya, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü temsilcileri, Adana Demirspor ve Adanaspor kulüplerinin yöneticileriyle ilgili kurum amirleri katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir