20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Yaz futbol okulu sürüyor…

Yaz futbol okulu sürüyor…

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Belediye Yaz Futbol Okulu bünyesinde çalışmalara katılan öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Öztürk, futbol Okulu eğitmenlerinden bilgi aldı.

Ceyhan Sentetik Saha Tesisleri’nde devam eden çalışmalarda yaz futbol okullarında eğitim alan geleceğin futbolcularıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, çocuklarla bir süre sohbet etti, bir istekleri olup olmadığını sordu.

Öğrencilerin tatillerini verimli geçirmeleri için açtıkları yaz okullarını çok önemsediklerini belirten Alemdar Öztürk “Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı en iyi şekilde yarınlara hazırlayarak geleceğe yatırım yapıyoruz. Belediyemiz bünyesinde bu yıl düzenlediğimiz yaz okulları ile çocuklarımızın eğlenerek öğrenmeleri; sporla paylaşım ve dayanışmayı geliştirmelerine ve keyifli bir tatil geçirmelerine imkân sağlıyoruz. Kendi alanında uzman antrenörler ve eğitimcilerimizin verdiği çeşitli spor kurslarına velilerimizin ve öğrencilerimizin gösterdiği yoğun ilgi bizleri memnun ediyor.” dedi.

Belediye Başkanı Öztürk’ün kendilerine gösterdiği yakın ilgiden memnun kalan çocuklar ise sevgilerini, başkanı alkışlayarak gösterdiler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir